Източник: offnews.bgГръцките власти издирват втори български гражданин за убийството на местен

...
Източник: offnews.bgГръцките власти издирват втори български гражданин за убийството на местен
Коментари Харесай

Издирват втори български гражданин за убийството на гръцки бизнесмен

Източник: offnews.bg

Гръцките управляващи търсят втори български жител за убийството на локален огромен предприемач.

``
реклама

31-годишен български жител с турски корени е арестуван в Гърция за убийството на 46-годишния гръцко-австралийски предприемач Янис Макрис, стана ясно през вчерашния ден.

Според локалните управляващи арестуваният е наемен палач. В убийството взел участие и 35-годишнят му брат, който сега най-вероятно е в България и се търси.

По информация на локалните управляващи двамата братя са пристигнали в Гърция 15 дни преди убийството. На охранителни камери са записани по време на подготовката за убийството, както и при гонене на жертвата. Властите разполагат и с видеозапис на покушението.

Извършителите са употребявали мобилни телефони за еднократна приложимост на името на несъществуващи лица. Според информацията след убийството двамата братя са отпътували с рейс за България. По-късно обаче по-младият брат се връща в Гърция. Предполага се, че това е обвързвано с осъществяването на друга смъртна присъда.

По време на ареста в четвъртък мъжът е направил опит да избяга, само че се е блъснал в полицейска кола. Той е бил с подправени документи при задържането му в хотел в квартал " Галифада ". В България са изпратени пръстови отпечатъци за идентифициране.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР